Kære kontakt person for tilmelding til kommende DM Trio 2022

 

Først og fremmest godt nytår 😊

 

Hermed følger information omkring kommende DM Trio, som for nuværende IKKE aflyses.

 

De restriktioner der p.t. er mest i spil har udløb d. 5/1 og det forlyder ikke at disse forlænges p.t. – men dette kan naturligvis ikke garanteres og derfor kan der komme en kontra udmelding herfra i næste uge.

 

Det er vurderet at DM Trio kan afholdes indenfor gældende restriktioner per tidspunkt for afholdelse, der vil naturligvis blive taget alle forholds regler i forhold til afholdelsen af mesterskabet bl.a. vil alle flytninger i mellem serier foregå i samme retning (flytning til højre) og der vil ikke blive afholdt en normal medalje ceremoni ved mesterskabets afslutning som normalt (men naturligvis vil medaljer blive udleveret på en Covid-19 venlig fremgangsmåde).

 

Derfor vil alle regler omkring mundbind, afstandskrav m.m. til enhver tid skulle overholdes, og World Cup Hallen slår hårdt ned på disse ved brud.

 

Dvs. mundbind er ABSOLUT KRAV når man ikke sidder ned eller bowler samt der henstilles naturligvis til at man ikke bevæger sig mere rundt i World Cup Hallen end nødvendigt samt spritter af når muligt.

 

Herudover SKAL der fremvises gyldigt Corona Pas til World Cup Hallens personale ved ankomst, og der opfordres også til at man får taget en Covid-19 test inden deltagelse.

 

Tilskuere til arrangementet er tilladt MEN der henstilles naturligvis til at man holder dette til et minimum og ikke tager hele familien med. Og det er et krav, fra World Cup Hallen, at evt. tilskuere SKAL være siddende under alle serier samt ikke bevæger sig mere rundt i World Cup Hallen end nødvendigt.

 

Såfremt der skulle opstå yderligere restriktioner og/eller andet der kræver information, i ugen op til mesterskabet, vil der komme yderligere information pr. mail.

 

Skulle jeres trio ikke ønske at deltage i mesterskabet, kan der stadig afmeldes frem til og med Tirsdag d. 4/1-2022 kl. 23.59. For at gøre dette svar venligst på denne mail med jeres TilmeldingsID som kan findes på http://tilmelding.bowlingsport.dk/dbwf/dmtrio/ under den start jeres trio er tilmeldt.

 

Såfremt du/I skulle have yderligere spørgsmål ser jeg frem til at modtage disse.

 

 

Med sportslig hilsen


Kim Andersen

DM Leder